szerző:
hvg.hu

A driftelést sem lehet ész nélkül csinálni, mert annak bizony nem lesz jó vége.

Driftelni gyakorlatilag bárhol lehet, ahol erre van elég terület és egyenletes aszfalt. Láttunk már példát driftelő kamionra, egy Lamborghini és egy Mustang 2015 egyik legjobb videóját hozta össze így, huligánkodott már két, egyenként 1000 lóerős gép egy parkolóházban, sőt, még a Mikulás is megmutatta, mire képes. Bár ezek a videóban mind nagyon jól néznek ki, egy valamit nem árt tudni: a sofőrök minden esetben a 100 százalékos biztonságra törekedtek. Nos, ez nem mondható el erről a két jóemberről.

Hogy pontosan hol készült a videó, azt sajnos nem írta oda a feltöltője, bár a Reddit szerint valahol Oroszországban. A lényeg azonban sokkal inkább nem is ez, hanem az, hogy a fenti igen fontos szabályt teljes mértékben zárójelbe tették. Bár a videón először feltűnő Mercedeses jól veszi az akadályt, egyik társa úgy gondolja, a kamera kedvéért trükközik egyet. A végeredmény magáért beszél.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!