szerző:
hvg.hu

Jövő héten minden a Genfi Autószalonról szól majd és lényegében már ezen a héten sem volt ez másképp. Akadtak persze más témájú, jól olvasott autós hírek is. Heti válogatás.

A Mercedes bemutatta a világ legbiztonságosabb páncélautóját

Az új S600 Guard az eddigi legmagasabb, VR10-es ballisztikai besorolást kapta, vagyis a ma kapható legbiztonságosabb, civileknek szánt páncélautó.

Öt éve ígérgetik a horvátok 1088 lóerős elektromos sportkocsiját, most végre kész

A Rimac öt évvel ezelőtt mutatta be a Concept One prototípusát, ennyi idő kellett ahhoz, hogy előálljanak a sorozatgyártásra kész verzióval. Nagy darabszámokra azért ne gondoljunk, ugyanis a tervek szerint mindössze nyolc példányt készítenek majd belőle.

A BMW-k sem ússzák meg "ép bőrrel" a Zöld Poklot – videó

A BMW-rajongók szívét összeszorító videó készült a Nürburgringről.

Eldőlt: zárt pilótafülkék lesznek a Forma–1-ben

Elfogadták a Mercedes koncepcióját, jövőre minden autó megkapja a "glóriát".

Egy, ami mindent visz: ezeket kell tudni az Év Autója idei jelöltjeiről

Hamarosan kiderül, a hét jelölt közül melyik gyártó melyik modelljét választják meg 2016-ban az Év Autójának. A mezőny igen komoly, ezért megmutatjuk, melyik autóról mit kell, vagy mit érdemes tudni.

Ön melyik autónak adná az Év Autója 2016 címet?

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!