szerző:
hvg.hu

A japán Liberty Walk tuningcég szinte a fasorban sincs ehhez a dizájnhoz képest.

A dizájnerek és az autóipari művészek időnként szeretnek túlzásba esni, pláne akkor, ha egy szuperautóról van szó. A kazah Vladislav Luzin szinte ontja magából a jobbnál jobb terveket, egyik legújabb alkotásában pedig egy Ferrari 458 Italia került a kezei közé – persze csak a tervezőasztalon.

©
©
©
©

Luzinnak viszont ennyi is elég volt ahhoz, hogy valami egészen különlegeset alkosson. A renderelt képeken a 458 hihetetlenül széles gumikkal, a kerekek extrém dőlésszögével és új első lökhárítóval látható, hogy a hátsó légterelőről már ne is beszéljünk. Ehhez képest a japán Liberty Walk átalakított McLarenje garázstuningnak tűnik. Egyszerűen csodálatos.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!