szerző:
hvg.hu

Bentley Mulsanne Grand Limousine-t a Mulliner karosszériaépítő műhelynek köszönhetjük.

A Mulsanne Grand Limousine 79 milliméterrel magasabb, mint a napokban bemutatott hosszított tengelytávú Bentley Mulsanne, és ezen túlmenően is egészen fejedelmi magánrepülőgép-szerű belteret kínál. A Bentley arra a Mulliner karosszériaépítő cégre bízta ezt a projektet, amely 100 éve ápol kapcsolatot az arisztokrata márkával.

©

Az alapvetően négyüléses kabinban az első sort megfordították, így lényegében egy nappali szerű teret hoztak létre az utazóknak, ahol furnérozott asztalka, pezsgőhűtő, kristálypoharak és kommunikációs portok találhatók, valamint olyen finomságok, mint a gombnyomásra opálossá változó sofőr és utasok közti elválasztóüveg.

A kocsi külsejéhez illeszkedően 21 colos kerekeket raktak a hatalmas limuzin alá és a felfüggesztését, és a teljes hajtásláncot áttervezték, hogy a Mulsanne Grand Limousine kellően arisztokratikus élményt nyújtson utazás közben is.

©
©
©

További friss autós hírekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!