szerző:
hvg.hu

A BMW sofőrje egészen egyedi módját választotta annak, hogy megmutassa, mire jó egy városi terepjáró.

Oroszországban néha egészen furcsa dolgokat lehet látni az utakon. Gondoljunk csak a taxisra, aki leszorított egy villogó mentőautót, vagy a golfütős emberre, aki lazán bezúzta a rádudáló autós szélvédőjét. Ezek között az összekötő kapocs azonban nemcsak az ország, hanem az is, hogy valóban a közúton történt a dolog. Ezúttal viszont egy új helyszín mutatkozott be: a lépcső.

A nemrég a YouTube-ra feltöltött videót a felvétel készítője a Moszkvától északkeletre fekvő Rosztov városában készítette. Hogy az eset hogyan kezdődött, azt sajnos nem tudjuk, a videó ugyanis csak a csúcstámadás felénél indult be. A tény viszont tény: a BMW sofőrje úgy gondolta, rövidít az útján, majd a gyalogosok által használt lépcsőre felkapaszkodva megindult az egyébként nem rövid távon. A mutatványával egészen új szintre emelte a városi terepjáró fogalmát.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!