szerző:
hvg.hu

Az biztos, hogy ott van, mert a kocsi valahogy bekerült a házon belülre. Na de hogyan?

A Redditre került fel nemrég az a felvétel, amit a Bheegi Palkein nevű YouTube-felhasználó saját csatornájára töltött fel. A videót valahol Belgiumban készítették, és egy egészen trükkös megoldást mutat arra, hogyan lehet elrejteni egy garázskaput a kíváncsiskodó szemek elől. Vagy hogyan lehet garázst csinálni a nappaliból – ez csak nézőpont kérdésre.

A videón a tulajdonos látható, első ránézésre viszont semmi különöset nem lehet látni a felvételen. Egészen addig, amíg ki nem nyitja. De nem lőnénk le a poént, a felvételből minden kiderül:

Trükkös, ugye?

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!