szerző:
hvg.hu

A Mercedes megcsúszott a vizes úton, és pont oda csapódott be, ahol előtte a rendőr sétált.

Nem mindennapi videót rögzített egy rendőrségi autó fedélzeti kamerája még január 30-án. A járőröket és a mentőt az angliai M57-es autópályán történt balesethez riasztották, mert az esős időben két autó ütközött össze. Bár a rendőr és a mentő is az út szélére húzódott, a belső sávban érkező Mercedes sofőrje a kelleténél gyorsabban vezetett, ez pedig balesetet okozott.

A Mercedes megcsúszott a vizes aszfalton, majd megindult keresztbe a sávokon. Végül a bal oldalával a mentőautó hátuljába csapódott. A dolog legijesztőbb része, hogy néhány másodperccel korábban még a rendőr sétált ott, ahová az autó megérkezett, és csak a szerencsének – és a mentőautónak – köszönhette, hogy ép bőrrel úszta meg a balesetet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!