szerző:
hvg.hu

Felgyújtották azt a Ferrarit, amely egykor Diana hercegnő barátjáé az egyiptomi milliárdos Dodi Fayedé volt.

Egy melbourne-i férfit és két nőt vádol a rendőrség azzal, hogy felgyújtották azt az 1973-as Ferrari Daytonát, amelynek a Párizsban, tragikusan elhunyt híresség mellett, több más közéleti személy volt korábban a tulajdonosa.

A kocsi értéke közel másfél millió dollár és egy felújító műhelyből lopták el egy másik Ferrarival egyetemben. A kocsikat állítólag pár perc alatt vitték el, miután feltörték a műhely ajtaját.

A vörös Ferrari Daytona, mint kiderült, korábban nem csak a tragikusan elhunyt Diana hercegnő egykori barátjáé volt, hanem azt megelőzően a Pink Floyd nagy autógyűjtőjeként ismert Nick Manson tulajdonában is volt. A kocsi jelenlegi gazdája egy ausztrál étteremtulajdonos.

©

További friss autós hírekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!