szerző:
hvg.hu

Pont úgy történt minden, mintha csak egy filmen láttuk volna.

Az akciófilmekben gyakori jelenet, hogy egy jármű felborul, majd néhány másodperccel később felrobban, de legalább is kigyullad. A hatás kedvéért szinte minden esetben gépészkednek egy kicsit az autóval, ám ettől függetlenül a jeleneteknek nagyon is van valóságalapjuk. Sajnos néha látni is rá egy-egy példát.

A napokban egy amerikai kamionsofőr fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy New Jersey közelében egy kollégája az út túloldalán felborul, és a sávokat elválasztó betonterelőknek csapódva azonnal kigyullad. A járművet vezető férfi a csodával határos módon, de megúszta a balesetet, a többi autósnak sikerült kihúznia őt a roncsból.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!