szerző:
hvg.hu

Nem kis feltűnést keltenek a méregdrága szuperautóban, de nem lehet őket nem imádni érte.

Ott, ahol gyakran látni az utcán méregdrága szuperautókat, már szinte fel sem tűnik egy Lamborghini Murcielago. De ha az autóban két izgatott nagymama utazik, szinte biztos, hogy mindenki megfordul a kocsi után. És nem feltétlenül az autó miatt.

A volán mögött ülő Peggy és utasa Audrey kifejezetten izgatottak voltak, hogy elvihetik az autót egy körre. Az út persze nem ment simán, már rögtön az elején adódott egy kis gond, a hátrafelé menet helyett simán sebességbe tették az autót, így előre kezdtek el gurulni, ami a garázskapu közelségét tekintve nem túl jó ötlet. Végül azonban sikerült elindulni.

A két nagymama persze rá is játszott arra, hogy mindenki őket nézi: lehúzott ablak mellett integettek és kiabáltak a járókelőknek, saját magukat pedig a "Lamborghini királynőiként" aposztrofálták. Peggy és Audrey egyébként a közeli boltba "szaladtak el" vásárolni, és bár nem vásároltak túl sok mindent, igen nagy meglepetés érte őket, amikor rájöttek, nem tudják hova tenni a zacskókat. Ez utóbbi persze nem csak náluk probléma, a Pagani Huayra sem büszkélkedhet túl nagy rakodótérrel.

A videó egyetlen negatívuma, hogy túl gyorsan véget ér, arra még kifejezetten kíváncsiak volnánk, mi történik, ha az autópályára érve mondjuk odalépnének a gázra egy kicsit.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!