szerző:
hvg.hu

Megérkezett a Veyron utóda a Bugatti Chiron, Ken Block legújabb Gymkhana videója és az Opel Astra mint az Év Autója. Bőséges volt a termés a héten.

Megérkezett a Bugatti Chiron. De lesz-e akkora király, mint a Veyron?

Akárcsak tíz éve a Veyron bemutatkozásakor, megállt az élet a Genfi Autószalonon: bemutatkozott a Bugatti Chiron. Bár sokáig arról szóltak a hírek, hibrid lesz az újdonság, de ezt úgy tűnik, végül elvetették.

Ezt látni kell: megérkezett Ken Block legújabb Gymkhana videója

Az amerikai fenegyerek ezúttal Dubaj utcáin pörgette meg a 650 lóerős autóját.

Figyelje a postást, akár öntől is elkérheti a slusszkulcsot a honvédség

Levelet kaphatnak egyes járműtulajdonosok a Magyar Honvédségtől arról, hogy nyilvántartásba veszik a kocsiját, és rendszeres adatszolgáltatásra kötelezik. Az Index szerint terepjárókat és mikrobuszokat listáznak. Ha a honvédségnek egyszer szüksége lenne a kocsira, a tulajdonosnak elvileg át kell adni a slusszkulcsot. A tárca szerint ilyen azonban egyszer sem történt még.

Ferrari, Mercedes, McLaren – melyik Forma–1-es autónak van jobb hangja?

A barcelonai teszt első napjaiban videóra vették a három autót, és persze a hangjukat is.

Az Opel Astra lett az Év Autója

A Genfi Autószalon felvezetéseként hétfőn délután kihirdették, 2016-ban melyik autó kapja meg az Év Autója címet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!