szerző:
hvg.hu

A barcelonai teszt első napjaiban videóra vették a három autót, és persze a hangjukat is.

Bő két hét múlva kezdetét veszi az idei Forma–1-es szezon, így a csapatok a héten az utolsó tesztköröket is lefutották Barcelonában. Az autók a jelek szerint felkészültek, ám ami a teljesítményüknél is jobban érdekli az elhivatott Forma–1-rajongókat, az az versenygépek hangja.

Az utóbbi években sok támadás érte a száguldó cirkuszt, hogy a motorok már rég nem úgy duruzsolnak, ahogy az elvárható lenne. Nos, hogy idén változik-e valami, azt majd akkor lehet végleg megmondani, ha az összes csapat ott lesz a rajtrácson. Addig viszont érdemes megnézni azt a videót, amit a teszt első napjaiban vettek fel, és amin a Ferrari, a Mercedes és a McLaren hangja hallható.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!