szerző:
hvg.hu

A sofőr olyan részeg volt, hogy nem vette észre, korábban elütött egy fát. Majd magával vitte azt az úton.

Az évek óta járőröző rendőrök többségének valószínűleg már nem sok újat lehet mutatni, annyi furcsasággal találkoznak a munkájuk során. Van azonban olyan autós, aki képes olyan helyzetet produkálni, hogy még az egyenruhások sem hisznek a szemüknek.

©
©

Januárban egy szemtanú azzal hívta fel az amerikai Roselle kapitányságát, hogy egy 2004-es Lincoln meglehetősen balesetveszélyesen közlekedik. A járőrök el is indultak, hogy megkeressék az autót, amit gyorsan le is kapcsoltak. Az autót nehéz lett volna nem felismerni, a motorházból ugyanis egy 4,5 méter magas fa állt ki, aminek a sofőr korábban nekiment valahol. Azt, hogy ez pontosan hol történt, már nem tudtam megmondani, mert "nem emlékezett rá".

Since we are new to Facebook, we were not quite sure what to expect from our post. We have received requests to post the video from this call. Some just didn't believe it was true, so we have attached a short video of this call.The first portion of the video is in slow-motion and shows the car traveling in the opposite direction; the second portion shows the officer trying to stop the car and then as he approaches the driver. Yes, it is true and it happened! DON'T DRINK AND DRIVE!

Közzétette: Roselle Police Department – 2016. március 7.

Nem véletlenül, az 54 éves Maryann Christy Schaumburg ugyanis rendesen beivott, mielőtt kocsiba szállt volna. A nőt azonnal letartóztatták, a tárgyalása idén áprilisban lesz.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!