szerző:
hvg.hu

Levi LaVallee a Minnesota állambeli Saint Paulban mutatta meg, hogy mire képes, ha elég nagy ugratókat építenek neki. Volt, ahol 26 métert repült.

Ken Block gumifüstölős videói óta tudjuk, hogy egy lezárt városrész tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember egy sokszáz lóerős autóval minden szegletét körbedriftelje. Ezt a kunsztot azóta számtalan járművel bemutatatták, de az alábbi videó még így is igazi kuriózumnak számít, ugyanis Levi LaVallee a Red Bull profi versenyzője egy motorosszánnal hasította fel a Minnesota állambeli Saint Paul utcáit.

Az már önmagában elég extrém, ahogy az épített környezetben száguldozik a nem éppen erre szánt járművel, de mindeközben még óriási repüléseket és szaltókat is bemutat.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!