szerző:
hvg.hu

A japán márka egyelőre nem mutatott semmi hivatalosat a New York-i Autószalonra vonatkozóan, pusztán egy meghívót. Lehetséges, hogy egy új crossoverrel készülnek?

A március végén rajtoló amerikai autószalon egyik meglepetés autója lehet a japán márka újdonsága. A CX-4 lenne az igazi meglepetés, amely a tavaly bemutatott Koeru tanulmányautó véglegesebb változatát jelenthetné. A jelenlegi palettán található CX-5 és CX-3 közé illesztett modell várhatóan 4,6 méteres lenne, 2,7 méternyi tengelytávval.

©

A forma alapján a kocsi kicsit sportosabb megjelenésű lenne, mint két testvére.

A spekulációk másik lehetséges szereplője a New York-i szalonra, amúgy a Mazda MX-5 keménytetős, roadster változata, amely szintén szimpatikus fejlemény lenne.

©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!