szerző:
hvg.hu

A sofőr egy benzinkúton állt meg, egy lelkes Audi-rajongó pedig rögtön meg is örökítette a gépet. Aztán feltette a netre a fotót.

A jelek szerint Spanyolországban járatták meg nemrég az új Audi TT RS-t, a napokban ugyanis egy granadai benzinkúton fotózták le az új csúcsmodellt. Bár a kocsiról már korábban is láttunk egy videót, ez az első alkalom, hogy a közúton szúrták ki, vagyis a gép már nagyon közel lehet a készhez.

©

A pletykák szerint a modell az RS3 jelenlegi 2,5 literes, turbófeltöltős motor frissített változatával érkezhet majd meg közénk. Az új RS hatfokozatú manuális váltót kaphat, ami az Audi Quattro összkerékhajtási rendszerét használná.

Az Audi nagy reményt fűz ahhoz, hogy egy ütős autót sikerül összepakolnia, ezzel ugyanis csökkentheti a hírnevén esett csorbát. Tavaly ugyanis kiderült, több mint 2 millió Audi érintett a Volkswagen-botrányban.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!