szerző:
hvg.hu

Készül a Top Gear legújabb része, és úgy tűnik, elég látványos lesz.

Többek között a Tower Bridge lesz a helyszíne annak a videónak, amit szombaton forgattak London belvárosában. A felvétel a Top Gear legújabb részében lesz, az amerikai fenegyerek – akinek legújabb Gymkhana-videója nemrég debütált, és pokoli jól néz ki – ezúttal a 855 lóerős, V8-as motorral szerelt Mustang Hoonicorn volánja mögött adott a hang- és látványvilágnak. A felvételről videót is készített a Jalopnik egyik olvasója.

A Gymkhana-videókhoz képest viszont nagy változás, hogy ezúttal egy vendég is ült az anyósülésen, méghozzá a Jóbarátok egykori sztárja, a Top Gear jelenlegi műsorvezetője, Matt LeBlanc személyében.

©
©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!