szerző:
hvg.hu

Ezúttal a tennessee-i rendőrök mutatták meg, hogyan néz ki egy profi autós üldözés.

Azt már korábban is láthattuk, hogy ha autós üldözésről van szó, az amerikai rendőrök nem ismernek tréfát. Most ismét sikerült ezt bebizonyítaniuk, a járőrkocsiba szerelt fedélzeti kamera pedig minden egyes pillanatot rögzített.

A Carscoops információi szerint a férfit lopás és nemi erőszak gyanúja miatt vették üldözőbe a rendőrök. A felvétel akkor kezdődik, amikor már az autópályán vannak, és próbálnak helyet csinálni maguknak az egyébként erős forgalomban. A dolog nem is volt 100 százalékig sikeres, az egyik rendőrautó sofőrje ugyanis – hogy elkerülje egy másik autóval az ütközést – félre rántotta a kormányt, és egy felüljáró alá csúszott be.

A rendőrök hosszas kilométerek után tudták csak megállítani a férfit, amikor épp az autópálya egy tisztább szakaszához értek. A rendőrautó egyszerűen nekiment az üldözött jármű oldalának, ami a vizes aszfalton megpördült, végül pedig a középen lévő betonelemek mellé szorult be.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!