szerző:
hvg.hu

Ki akarta rabolni a taxist a férfi, de a végén csúnyán ráfázott.

A taxisok egyik legnagyobb félelme, hogy olyan valakit vesznek fel utasként, aki nem éppen utazni szeretne. A sofőr biztonságát a kocsiba szerelt plexikkel próbálják növelni, ám ha az elválasztó nyitva marad, nem sok mindent lehet tenni egy támadás ellen.

Az alábbi videót egy jármű biztonsági kamerája rögzítette. Az utasként felvett férfi egyszer csak fegyvert rántott, majd a sofőr Ralph Valletta pénzét és pénztárcáját követelte. A taxis érthető módon kiborult, és próbálta elmagyarázni támadójának, hogy nincs pénz a pénztárcájában. Már-már úgy tűnt, hogy a támadó Victor Martinez-Herrera megszerzi a zsákmányt, amikor oldalról egy rendőr kopogtatott be az ajtón. A férfi gyorsan feladta a küzdelmet, így egy perccel azután, hogy az egész esemény elindult, már bilincs csattant a férfi csuklóján.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!