szerző:
hvg.hu

Minden kezdő vezető fél a közúti forgalomtól, de ez azért egy kicsit több annál.

Van az a helyzet, amikor az embernek semmi oka sincs rá, hogy pánikoljon, mégis megteszi, emiatt aztán egyfajta önbeteljesítő jóslatként be is következik az, amitől a leginkább tartott. Egy nemrég készült videóban pontosan ezt lehet látni.

A felvétel tanúsága szerint egy orosz tanulóvezető életében először indult volna el a forgalomban, de a dolog nem egészen úgy sült el, ahogy azt az oktató szerette volna. A diák ugyanis ahelyett, hogy szép lassan kikanyarodott volna, bepánikolt, majd gázt adva mindenen áthajtott. Kormányozni nemigen kormányzott, amikor meg igen, akkor már szinte mindegy volt.

A folytatást nem ismerjük, de valami ilyesmi lehetett:

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!