szerző:
hvg.hu

A sofőr egy Porsche kereskedésbe rongyolt bele, ahol össze is törte az egyik autót.

Nem kezdődött jól a csütörtökje annak a 60 éves német férfinek, aki autójával egy Porsche kirakatába rohant bele a németországi Stade városában. A szemtanúk szerint a sofőr az út túloldalán vesztette el uralmát a kocsija felett, majd anélkül gázolt át a füvön és ment neki egy lámpaoszlopnak, hogy fékezett volna. Az oszlopnak ütközve azonban irányt változtatott az Opel, így egyenesen a Porsche kirakatába hajtott.

©
©
©

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben senki sem sérült meg, a férfit viszont elővigyázatosságból egy közeli kórházba szállították, mert az eset után sokkot kapott. A jegyzőkönyv szerint az Opel sofőrje egy 130 ezer dolláros (kb. 40 millió forint) Porsche 911 GT2-t tört össze.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!