szerző:
hvg.hu

Gyorshajtásért kapcsolta le a motorost, de a meglepetés csak ezután következett.

Aki ült már életében motoron, az pontosan tudja, mennyire várják a motorosok, hogy jó idő legyen. Ha tiszta az aszfalt és egy kicsit süt a nap, egyből indulhat az utazás – persze csak felelősséggel. Igaz, sokan ilyenkor elcsábulnak, és egy üresebb utat látva egyből meghúzatják a motort.

Pont ezt történt nemrég az amerikai Fersnóban is, a következmény pedig nem maradt el: a gyorshajtó motorosra egyből felfigyelt egy motoros járőr, majd nyomába eredve jelezte, jobb, ha félreáll. Zach S. meg is tette, a legnagyobb meglepetés viszont csak ezután jött.

Mikor a férfi már elkönyvelte magában, hogy akkor ez a motorozás most igen sokba fog kerülni neki, a rendőr csak annyit jegyzett meg, hogy ez eddig egy csodás nap, majd hozzátette: "kérlek, lassabban közlekedj". A végén pedig még le is pacsizott a motorossal, majd fogta magát és odébb állt.

Ennyi. Egy egyszerű mondat bőven elég volt ahhoz, hogy Zach ezek után betartsa a szabályokat.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!