szerző:
hvg.hu

A félelmetes járművet az Állítólag című tévéműsor csapata készítette, hogy átgázoljanak vele az utóbbi évek összes megmaradt kellékén.

Tizennégy évad után véget ért a méltán népszerű MythBusters (magyarul: Állítólag) című sorozat, melyben Adam Savage és Jamie Hyneman műsorvezetők különböző legendáknak és mítoszoknak eredtek a nyomába, amiket aztán tudományos kísérletekkel bizonyítottak be vagy cáfoltak meg. A műsor egyik vonzerejét az jelentette, hogy mindezt annyira látványos és szórakoztató formában tették, hogy még azokat is a képernyő elé ültették, akiket amúgy nem érdekelnek az efféle kísérletek.

A srácok nem hazudtolták meg önmagukat a március 6-án sugárzott utolsó epizódban sem, hiszen Adam egy speciálisan felkészített kamionnal gázolt keresztül 14 évnyi kelléken, köztük húsz autón. Igazán katartikus jelent született mind a nézők, mind pedig a műsorkészítők számára.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!