szerző:
hvg.hu

Március 31-én mutatják be a Model 3-at, amely egy kompakt limuin kényelmét kínálja 320 kilométer fölötti hatótávval és 35 ezer dolláros indulóárral.

Hamarosan felpörögnek az események a Teslánál, ugyanis március 31-én lerántják a leplet a következő nagy dobásukról, a Model 3-ról. A belépőmodellnek szánt kompakt limuzint elérhető áron szeretnék kínálni, ami az előzetes információk alapján 35 ezer dollárt jelent, vagyis átszámolva mintegy 9,8 millió forintot. Ezért a pénzért egy 3-as BMW méretű autót kap az ügyfél, a Model S-nél alacsonyabb teljesítménnyel és a hírek szerint 320 kilométer feletti hatótávval.

A Tesla kaliforniai design-stúdiójában tartandó bemutatón maga Elon Musk fogja prezentálni az autót, kevesebb mint 800 meghívott vendég előtt, akik közül 650 résztvevőt a már meglévő Tesla tulajdonosok közül sorsolnak ki. A bemutató után már aznap rendelhető lesz az autó a Tesla szalonokban ezer dolláros előleg fejében, online pedig április elsejétől lehet majd leadni rá az igényt, átvenni viszont majd csak 2017-ben lehet az első példányokat.

A bemutatót természetesen élőben közvetítik majd az interneten keresztül, így minden érdeklődő első kézből juthat hozzá az információkhoz. Aki már nagyon várja a két hét múlva esedékes premiert annak íme egy kis ízelítő, hogy mire lehet számítani.

©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!