szerző:
hvg.hu

Rémi Gaillard átverése annyira abszurd, hogy pont ezért válik hihetővé.

Rémi Gaillard neve valószínűleg sokaknak ismerős lehet, a franciák önjelölt bohóca előszeretettel vicceli meg az embereket kandi kamerás felvételein. Titka, hogy egészen abszurd helyzeteket képes teremteni, olyannyira, hogy a környéken lévőknek gyakran fel sem tűnik, hogy valami nagyon nem stimmel a látottakkal.

Legújabb átverős videójában egy látássérült férfit alakít, aki egy rendkívül hosszú fehér bottal, valamint egy már összevissza tört autóval próbál a forgalomban közlekedni. A látvány már önmagában szórakoztató, arról nem is beszélve, hogy érdemes belegondolni, mi is játszódhat le a többi sofőr fejében.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!