szerző:
hvg.hu

A franciák odahaza gurítanának nagyot, szeptemberben jöhet a sportautójuk koncepció változata.

A Renault már régóta tervezgeti, hogy a jelenlegi modellkínálata mellé egy újfajta irányvonalat is bevezet. A jelek szerint az első, igen komoly lépést szeptemberben már meg is tehetik a franciák, legalábbis ezt állította az AutoNews-nak a cég tervezési részlegének vezetője, Laurens van den Acker.

Ilyen volt a Renault 2010-ben bemutatott sportkocsija. Ilyen lesz az új is?
©

Hasonló dolgot már csinált a Renault, ilyen volt például 2010-ben a DeZir névre keresztelt tanulmányautójuk, ami szitén a Párizsi Autószalonon mutatkozott be, és az első volt abból a hatosból, amivel frissülhet a franciák palettája. Bár ennél több információt egyelőre nem árultak el, ha legalább egy DeZir-jellegű autót készítenek, már elégedett lehet a közönség.

Annyi azonban biztos, a Renault nem tervez arculatváltást, vagyis a jövőben továbbra is a jól bevállt modellek építésénél marad.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!