szerző:
hvg.hu

Alig három évvel a bemutatkozásuk után máris itt vannak a magyar Mercedesek frissített változatai. Beindult a tavaszi szezon. Válogatás az hét legérdekesebb autós anyagaiból.

Galéria: 10 igazán figyelemre méltó autógyár

A gépjárműgyártók üzemei közt vannak igen látványosak, íme egy csapatnyi belőlük.

Itt egy kemény lecke a követési távolságról – videó

Az egyik legidegesítőbb autós viselkedés, amikor az egyik autós a másik hátsófelében megy. Persze az sem éppen helyes, amikor valaki önkéntes rendőrként nem engedi el azt, aki gyorsabban menne.

Kvíz: mennyire ismeri a KRESZ-t?

Mutatunk 10 olyan kérdést, amire a forgalom résztvevői sem mindig tudják a helyes választ.

Megkapták az első arcfrissítést a magyar Mercedesek

Kijöttek a képek a CLA és a kizárólag Kecskeméten készülő CLA Shooting Brake modellek átszabott verzióiról. Ahogyan szokásos, új ütközők, kicsit átszabott hűtőrács és új felnik a választékban.

©

Egyszer már bejött - visszatért a Fiat Tipo

„Csak a lényeg” – hirdeti magáról a Fiat kompakt kategóriába visszatérő négyajtós autója, amely a nagyon árérzékeny vevőkör fantáziáját mozgathatja meg első sorban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!