szerző:
hvg.hu

Volt egy pillanat, amikor úgy tűnt, hogy a személyzetnek sikerül megfékeznie a lángok terjedését, de az erős szél ellenük dolgozott.

Szomorú látványnak lehettek szemtanúi egy gyorsulási verseny nézői múlt hétvégén az Egyesült Államokban. A pályán két Ford Mustang készült összemérni az erejét, de az elrajtolás után az egyik lelassított, majd félreállt, mert füstölni kezdett a nitróval megbolondított V8-as motorja. A sofőr ekkor még nyugodtan kiszállt az autóból, felpattintotta a motorháztetőt, és várta, hogy a személyzet eloltsa az időközben kicsapó lángnyelveket.

Sajnos fél perccel később az egész motor berobbant, és az erős szélben a tűz óriási lánggal kezdte el felemészteni az autót, amiről egy pillanatig úgy tűnt, hogy menthető lehet, de mire a tűzoltóautó a helyszínre ért, és megkezdte az oltást, már látszott, hogy csak a kármentés van hátra.

Íme, mindez egy másik kameraállásból:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!