szerző:
hvg.hu

Azt nem tudni, mi húzta fel ennyire, de hamar elvesztette a fejét.

Ausztráliából viszonylag ritkán érkezik fedélzeti kamerás videó, most viszont igen, ami egy igen érdekes jelenetet rögzített. Sajnos a felvétel alatt nincs hangja, így nem tudni, mi idegesítette fel ennyire a motorral szerelt rollerest, de valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha arra tippelünk, hogy rádudáltak a férfire.

A rolleres először csak behúzódott a sáv közepére, majd egyik pillanatról a másikra elvesztette a fejét, lepattant a járműről és ütött: betörte az autó szélvédőjét.

További érdekesség, hogy bár a felvétel még február 16-án készült, és a rendőrség is megkapta a videót, a férfit még mindig nem találták meg az egyenruhások.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!