szerző:
hvg.hu

A kedd reggeli terrorcselekmény után az Audi jobbnak látta, ha leállítja termelését.

A brüsszeli repülőtéren és a metróban kedden délelőtt történtek robbantások, folyamatosan frissülő hírünket itt találja.

A belga kormány a terrorcselekményre reagálva azt kérte az emberektől, aki csak teheti, maradjon otthon. Az Audi brüsszeli gyára erre reagálva kedden délelőtt közleményben jelezte, felfüggeszti a termelést, a dolgozók épsége érdekében pedig a délutáni műszakot senkinek sem kell felvennie. Hogy ez az állapot meddig tart, azt egyelőre nem lehet tudni, a német cég szóvivője az AutoNews-nak úgy nyilatkozott, az Audi egyelőre a rendőrség következő lépésére vár.

A németek mintegy 2500 főt foglalkoztatnak a város délnyugati részén fekvő csarnokukban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!