szerző:
hvg.hu

Nagyot bukott a versenyző a Százholdas Pagonyban.

Az átlag autósok talán nem tudják, a rali szerelmesei viszont pontosan tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy a Százholdas Pagony nemcsak a Micimackóban előforduló helyszín. A 100 Acre Wood ugyanis egy ralihelyszín, aminek a futamát ezúttal az elmúlt hétvégén tartották meg.

A Subaru pilótája Piotr Fetela, valamint a navigátora Dominik Jozwiak egy nem túl nagy emelkedő után buktak igen komolyat. A problémát nem a földet érés, hanem az út menti kerítés egyik oszlopa jelentette: a pilóta lesodródott a kocsival az útról, majd a bal első lámpával telibe kapták a cölöpöt. A végeredmény elég ijesztő, de a két versenyző szerencsére épségben szállt ki a roncsból.

A bukást egy belső kamerás felvételről is meg lehet nézni:

Még több autós videóért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!