szerző:
hvg.hu

Azzal biztosan nem lehet vádolni, hogy nagyon megrázta volna az eset.

Libanon fővárosában, Bejrútban készült az a felvétel, amin egy Porsche 911 GT3 balesetét örökítette meg a kamerás. Hogy pontosan miért száguldoztak a szuperautó tulajdonosai, azt nem tudni, de valószínűleg épp egy illegális utcai versenyen vettek részt. Az egyik Porsche sofőrje azonban nem tudta bevenni a kanyart, a kocsija felborult és végül a tetején állt meg.

Ahhoz képest, hogy a több tízmilliót érő autója összetörött, nem különösebben viselte meg az eset. A tulajdonosról Omar Dadoun küldött fotót a Carbuzz-nak, amin úgy tűnik, a sofőr elégedetten pózol kocsija mellett.

©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!