szerző:
hvg.hu

Azzal biztosan nem lehet vádolni, hogy nagyon megrázta volna az eset.

Libanon fővárosában, Bejrútban készült az a felvétel, amin egy Porsche 911 GT3 balesetét örökítette meg a kamerás. Hogy pontosan miért száguldoztak a szuperautó tulajdonosai, azt nem tudni, de valószínűleg épp egy illegális utcai versenyen vettek részt. Az egyik Porsche sofőrje azonban nem tudta bevenni a kanyart, a kocsija felborult és végül a tetején állt meg.

Ahhoz képest, hogy a több tízmilliót érő autója összetörött, nem különösebben viselte meg az eset. A tulajdonosról Omar Dadoun küldött fotót a Carbuzz-nak, amin úgy tűnik, a sofőr elégedetten pózol kocsija mellett.

©
©
©

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!