szerző:
hvg.hu

Ha egy tolvaj egy autó körül sündörög, annak sosincs jó vége, ilyesmire azonban valószínűleg csak kevesen számítanának.

Ha valaki éjszakára az utcán hagyja az autóját, több dologtól is joggal tarthat: vagy meghúzza valaki a kocsit, vagy feltörik, vagy lelopják róla a dísztárcsát/kereket, legrosszabb esetben pedig az egész autót, úgy, ahogy van, megfújják. Nappal már más a helyzet, olyankor ritkábban csapnak le a tolvajok, és akkor is csak olyasmire utaznak, aminél kicsi a lebukás veszélye. Ilyen gondolat vezérelhette az alábbi videó főhősét is.

A tolvaj ügyködését egy térfigyelő kamera rögzítette, ami nem mindennapi képsort rögzített. A férfi rutinosan beparkolt két autó közé, majd kiszállva azonnal munkához látott. A szokásos kocsifeltörés helyett azonban egy szokatlan dologra vetemedett: a pickup platójának ajtaját kívánta meg. Valószínűleg rutinos, vagy legalábbis a pickupok terén egész biztosan járatos volt, mert alig egy perc alatt végzett a művelettel, és ebbe már benne van az is, hogy megállt az autóval.

Egyetlen kérdés marad csupán: vajon mire kellett neki?

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!