szerző:
hvg.hu

Csoda, hogy a pilóta csak kisebb horzsolásokkal úszta meg a balesetet.

Komoly versenybalesetet úszott meg Sacha Bottemanne a múlt hétvégén a franciaországi Circuit Paul Armagnac pályán. A GT Tour aktuális állomásán a pilóta egy Ferrari 458 GT3-as géppel harcolt, amikor nekiütközött ellenfele kocsijának. A dolgok ettől fogva már irányíthatatlanná váltak: a kocsi hátulja kitört, így az autó egyenesen az oldalsó falnak ütközött. Mondanunk sem kell, a Ferrari millió darabra tört össze, a pilóta viszont csodával határos módon képes volt kimászni a roncsból.

Bár Bottemanne a videón is jól láthatóan bicegett, majd egy rövid időre le kellett ülnie, horzsolásokkal megúszta a balesetet. A biztonság kedvéért persze egy éjszakán át megfigyelés alatt tartották egy közeli kórházban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!