szerző:
hvg.hu

A Prior Design alaposan kezelésbe vette a stuttgartiak sportterepjáróját, melynek eredményeként extra széles kerékjárati ívek és 22-colos kerekek is felkerültek rá.

Kategóriájának egyik legnépszerűbb modellje a Porsche Macan, ami valahol érthető is, hiszen a kompakt, de praktikus méret, a sportos megjelenés és a márkára jellemző vezetési élmény kiemeli a mezőnyből. A népszerűsége miatt viszont akadnak olyan tulajdonosok, akik egyedibb megjelenésre vágynak, de nem feltétlenül a gyári kiegészítőkre, hanem annál extrémebbre. Nekik kínál látványos alternatívát a Prior Design csapata, akik ultra széles aszfaltbetyárt faragtak a gömbölyű luxusterepjáróból, amivel garantáltan rémálommá válik egy pláza mélygarázsa.

©

A látványos összhatás érdekében egyedi lökhárítókat, küszöböt és spoilereket terveztek az autóhoz, valamint extrém módon kiszélesítették a kerékjárati íveket, ami mögé a Vossen cég 22-colos kerekeit pakolták Continental SportContact 6 abroncsokkal szerelve. Hogy ne csak széles, de lapos is legyen, a gyári felfüggesztést lecserélték a H&R légrugós rendszerére, amitől  akár 35 milliméterrel csökkenthető a Macan hasmagassága, bónuszként pedig egy rozsdamentes sportkipufogó-rendszerrel is ellátták, hogy már messziről hallani lehessen az érkezését.

©
©
©
©

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!