szerző:
hvg.hu

A Pennzoil motorolaj-gyártó cég legújabb reklámjában a kanadai tundrán engedik szabadjára a bajorok sportkupéját.

A Pennzoil motorolaj-gyártó cég az utóbbi hónapokban „Joyride” vagyis örömautózás címmel több olyan reklámot is bemutatott, amiben valamilyen méregerős autóval száguldanak padlógázon. Ennek köszönhetően láthattunk Ferrari 488 GTB-t versenypályán driftelni, Dodge Challenger Hellcat-et az utcán garázdálkodni, a Jeep Wrangler Rubicont pedig a sivatagban porolni.

Ezt az impozáns sorozatot folytatja most egy kéziváltós BMW M6 Coupe, amivel a kanadai tundrán száguldoznak egy befagyott tavon és hóval borított erdei utakon. Látszik, hogy bőven dolgoztak az utómunkával, de a végeredmény így is látványos lett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!