szerző:
hvg.hu

Felbukkant egy magyar rendszámos Maserati Levante az egyik budapesti hotel előtt – írta a Blikk, amely fotókat is közölt az igazi ritkaságnak számító autóról.

Európában se nagyon látni hasonlót még, de a magyar utakon feltehetően most először bukkant fel a Maserati új és legelső terepjárója, a Levante – írta a Blikk, amelynek egyik olvasója a budapesti Four Seasons szálloda előtt le is fotózta a ritka autót.

A hófehér luxusterepjáró magára vonta a járókelők figyelmét – tette hozzá a lap.

Budapesten egy fehér példányt fotóztak le
©

A Maserati Levantéról itt írtunk részletesebben. Az autó májusban mutatkozott be Magyarországon is, akkor már itthon is rendelhető volt, az előre rendelt modellekről azt írtuk, júliusban érkezhetnek meg.

A diesel verzió egyébként kicsit több, mint 25 millió forinttól indult, míg a 430 lőerős benzines modell 31 milliótól. A Maserati Levantékat egyébként egy külön, teljesen felújított és modernizált gyártósoron készítik a Fiat-Chrysler Mirafiori üzemében Torinóban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!