szerző:
hvg.hu

A Szingapúri Nagydíj biztonsági autós fázisát követően, az újraindítás után egy pályabíró még ott gyűjtögette a törmelékeket az egyenesben, amikor feltűntek a száguldó autók.

A bíró végül futva menekült a versenytempóban közelítő autók elöl, igencsak veszélyes volt a szituáció Nico Rosberg szerint is, aki a verseny után nyilatkozott.

A FIA a nemzetközi autómotorsport szövetség az eset után jelezte, komolyan kivizsgálják, hogyan történhetett ilyen, miközben a hivatalos procedúra szerint háromszor is meg kell erősíteni az újraindításhoz, hogy tiszta a pálya.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!