szerző:
hvg.hu

Több ponton is javítják a pályát, a Margit hídon pedig az úgynevezett dilatációs cseréjét végzik, emiatt szombaton és vasárnap is pótlóbuszok járnak majd a 4-es, 6-os villamosok helyett a teljes vonalon.

Hétvégén az Erzsébet körút és Dob utca kereszteződésben, a József körúton, a Ferenc körúton, a Goldmann György téren, valamint a Karinthy Frigyes út és Budafoki út kereszteződésben javítják a villamospályát. A Margit hídon is dolgoznak majd.

A 91-es, a 191-es és a 291-es busz a Nyugati pályaudvar irányú megállóhelyét a Margit híd, budai hídfőjénél áthelyezik a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyre a Margit híd hídfőbe, a Lipthay utca torkolat utáni öbölbe.

Szombatról vasárnapra és vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a 931-es busz a Margit körúton és a Margit hídon a közúton közlekedik mindkét irányba. A Margit híd, budai hídfőnél pedig a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen áll meg.

A Margit körúton a 17-es villamos zavartalanul közlekedik hétvégén is.

A BKK oldalán találhatóak részletes információk a pótlóbuszokról.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!