szerző:
hvg.hu

Alig két hete mutatkozott be a japán újdonság, megmozgatta a fantáziáját az autódizájnereknek is.

A szokásos körök zajlanak egy-egy népszerűbb autó bemutatója nyomán, a gyári képeket alapul véve, munkához látnak a virtuáldizájnerek, hogy kabriót, terepes vagy verseny változatot imitáljanak a sorozatgyártásra kerülő példányokból.

Az egyik ilyen, nemzetközileg is folyamatosan figyelt virtuál dizájner, a borsodi, magyar X-Tomi, aki teljes joggal készített máris egy kabrió változatot az új Swiftből.

Most valaki más az RS – racing sport – változatot álmodta meg: 17 colos alufelnikkel, versenycsíkozással, Recaro ülésekkel. Egyébként a Suzuki Moto GP-s megjelenését ültette át a kocsira, ami nem rossz ötlet. Az új Swift egyébként biztosan fel fog valóságban is tűnni a versenysportban, főleg a ralikorssz szakágban, amelyben elődei is mind nagyon népszerűek voltak.

©

Ha már itt tartott, akkor a szintén teljesen új Suzuki Ignist is kezelésbe vette.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!