szerző:
hvg.hu

Sok rajongó kaparintaná meg magának, de csak egy vevő lehet.

A Barret Jackson aukciósoldalon szúrta ki nemrég a Carscoops azt a Ferrari 458 Italiát, ami a világ egyik legismertebb énekesének tulajdona. A kocsi persze egyedi, a Liberty Walk vadította meg annyira, hogy messziről is kiszúrja az ember.

©

Az autó tényleg jellegzetes, de ha a kép nem is árulkodik, a Barret Jackson igen: az autó Justin Biberé, aki 150 ezer dollárért, vagyis nagyjából 43 millió forintért szabadulna meg az autótól. Az aukciós oldal szerint ugyanis nagyjából ennyit kaphat az ember egy ilyen Ferrariért, bár az is igaz, hogy a Bieber névnek köszönhetően valamivel feljebb megy majd az ára.

©
©
©
©
©

A kocsiba természetesen nagy teljesítményű audiorendszert szereltek, a Liberty Walktól pedig 20 colos kerekeket kapott. Arról nincs hír, hogy hány kilométer lehet a kocsiban, azt viszont tudni, hogy az autó január 22-én kelhet majd el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!