szerző:
hvg.hu

Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás a rendőrség a lehetséges szemtanúk segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok szerint február 6-án 20 óra magasságában Szolnokon, egy ismeretlen forgalmi rendszámú, feltételezhetően szürke színű terepjáró elsodort egy, az úttestre – körültekintés nélkül – kiszaladó fiatal nőt. A balesetben a gyalogos megsérült, az autó vezetője viszont megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri a balesetben érintett gépkocsi vezetőjét, illetve aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hogy jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 5. szám) illetve hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112-és központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!