szerző:
hvg.hu

Az eset a Connecticut állambeli Newingtonban történt múlt szombaton, az autóst persze őrizetbe vették.

Egy 37 éves férfi 190 dollár értékben lopott sört egy szupermarketből a Connecticut állambeli Newingtonban múlt szombaton, majd a zöld Hondájában elmenekült a helyszínről.

A rendőrök megállították a férfit az úton, aki azonban a műszerfalon a pisztolyáért nyúlt, majd beletaposott a gázba, magával húzva mintegy 130-140 méteren át az őt igazoltató rendőrt is. Erről videó is készült, amit a LiveLeak oldalon tettek közzé.

A rendőr csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a hatóságok pedig végül megtalálták az elmenekült autóst, akit a sörlopás mellett így rendőr elleni támadással is megvádoltak – írja a helyi Hartford Courant.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!