szerző:
MTI

Összeütközött egy villamos és egy személyautó a BAH-csomópontnál, pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között.

A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült - tájékoztatta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Takács Renáta, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere elmondta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos helyett pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, amíg tart a helyszínelés. A villamosok terelve közlekednek az 56A járat vonalán, a Krisztina körúton - tette hozzá. Korábban a Fehérvári úton volt baleset a fonódó vonalán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!