szerző:
hvg.hu

Nick Mason a goodwoodi pályán csapta falhoz a McLaren F1 GTR-t.

Komoly hagyománya van már Goodwoodban a Member's Meeting futamnak, sorrendben a mostani már a 75. olyan alkalom volt, amikor megrendezték. Az aszfalton nem ritkák a balesetek, sokszor még a veterán autók sem ússzák meg a dolgot ütközés nélkül. Ütközésből pedig ezúttal sem volt hiány.

A bemutató körön ráadásul nem is akárki törte össze a McLaren F1 GTR-t: Nick Mason, a Pink Floyd dobosa gurult ki vele a pályára, a köre azonban nem túl szerencsésen ért véget. A 73 éves elegenda autója megcsúszott, majd az út menti falnak csapódott, aminek leginkább a kocsi bal eleje látta kárát.

Mason szerencsére nem sérült meg, és saját lábán hagyta el az aszfaltot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!