szerző:
hvg.hu

A kocsi hátuljához egy kötelet kötöttek, amit a farönkhöz erősítettek. A természet viszont visszavágott.

Néha olyan dolgokat is képes meglépni egy autós, ami kapcsán nem igazán értjük a miértet. Ott van például a Minit vezető sofőr, aki úgy gondolta, jó ötlet megállni egy forgalmas autópálya közepén – és hát meg is lett az eredménye. Az alábbi vidóban egy ennél kevésbé közveszélyes, viszont nagyon mókás dolgot láthatunk.

A felvétel tanulsága szerint az önjelölt szakik egy autó segítségével próbálják meg kirántani a farönköt a földből, de ez nagyon nem akar sikerülni nekik. Nem csoda, hiszen attól még, hogy a fának nincs meg a törzse és a lombkoronája, igen terebélyes lehet a gyökérzete. A sofőr viszont mégis, még sokadik nekifutásra is próbálkozott, az eredmény viszont nem egészen az lett, amit eredetileg várt volna.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!