szerző:
hvg.hu

Több millió tonnányi roncs fekszik az óceánok mélyén a második világháború óta. Egy 12 fotós sorozatból most az is kiderül, hogy néznek ki a 70+ évvel ezelőtt gyártott gépek.

A második világháború idején több millió tonna rakomány veszett az óceánokba, amikor az egymással szemben álló felek elsüllyesztették a hadihajókat. A fontos utánpótlással megrakott hajók rengeteg autót (is) szállítottak, amire a szárazföldi egységeknek nagy szükségük volt. Az imgur egyik felhasználója egy egész galériát készített azokból a vízalatti felvételekből, amelyek a megtalált roncsokat ábrázolják.

©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!