szerző:
hvg.hu

A mogyoródi aszfaltcsík télen sokszor szokott havas lenni, de a tavasz második felében nagyon ritkán.

A héten havazással és kemény hideggel érkezett időjárási front sok bonyoldalmat okozott hazánkban. A hidegfront következtében rengeteg közlekedési baleset történt, egyes településeket a hó teljesen elvágott a külvilágtól, és még a rendőrség is lefújta az országos traffipaxos ellenőrzést.

A hó természetesen a Hungaroringet sem kerülte el, ahonnan a WTCC-ben és a TCR-ben is komoly érdekeltségekkel és magyar versenyzőkkel rendelkező Zengő Motorsport ezt a fotót posztolta nemrégiben:

©

Most már csak hófoltok nehezítik a slick gumis versenyautók tesztjét, tegnapelőtt viszont még ilyen zord téli viszonyok uralkodtak a pályán és környékén:

©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!