szerző:
hvg.hu

Kívülről nézve az automosó automatát az embernek gyakran eszébe jut, hogy milyen lenne, ha ő is odaállna a kefékhez. Két amerikai most ezt próbálta ki, de nem akármilyen módon.

Sokat lehet rajta bosszankodni, ha az autómosóba véletlenül úgy áll be az ember az autójával, hogy az egyik ablakot nem húzta fel rendesen, esetleg a napfénytetőt felejtette el becsukni úgy, ahogy azt kell. De tegyük a szívünkre a kezünket: ki ne gondolt volna már arra egy forró nyári napon, hogy az autómosóba úgy áll be a kocsival, hogy neki is jusson a hideg vízből? A Hamish & Andy nevű Facebook-oldal két főszereplője most pontosan ezt csinálta.

A videóban szereplő két férfi alaposan nekivetkőzve, egy-egy búvárszemüvegben ültek be a kabriójukba, majd beálltak az autómosó elé és megnyomták a Start gombot. A többi pedig, ahogy mondani szokták, már történelem:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!