szerző:
hvg.hu

Az illusztrátorként dolgozó Nikita Golubev egészen egyedi módon dobja fel azokat az autókat, amiket a tulajdonosa (nagyon) régen nem mosatott le.

Koszos! – a legtöbbször csak ez olvasható egy-egy "autóba karcolva", amit a gazdája már egy jó ideje nem mosatott le. Esetleg még egy-két szó, szmájli vagy szivecske monogramokkal, de ennyi. Egy orosz illusztrátor viszont úgy döntött, ha már koszos az autó, legalább feldobja egy kicsit.

Nikita Golubev Moszkva utcáit járva döntött úgy, hogy életet önt az unalmas és szürke, de legfőképpen koszos autókba, és ha már a gazdája nem mosatja le, legalább ne a sáros oldalukat/hátuljukat kelljen nézegetnie az utca népnek. A ProBoyNick művésznéven dolgozó férfi viszont nemcsak úgy rajzolgat a kocsikra, de az alkotásait Instagramon is megosztja a követőivel. Az elmúlt időszakban jó néhány posztot készített:

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!